Lees hier alle verhalen

Geef niet op, heb vertrouwen, doe het samen!

Vorige week stond ze ineens in mijn woonkamer. Nou ja, stond? Het doosje waar ze in zat stond in mijn woonkamer. In het doosje lag ze. Een lammetje van 3 dagen oud die haar achterkant niet kon gebruiken. Ze kon alleen liggen. En drinken. Haar eigenaar kon, omdat hij op leeftijd is en tevens mantelzorger […] Lees verder »

Terugblik en vooruitblik 2020/2021

En dan is het 2021!   Niet ineens. Zeker niet. Weken hoor ik al veel mensen zeggen ‘op naar een beter 2021’ of ‘2020, een jaar om snel te vergeten’.   Zo slecht was 2020 toch ook niet? Er waren toch ook momenten dat het wel goed ging, dat we wel lol hadden en leuke […] Lees verder »

Wat doen kinderen en hun ouders Bij Monique?

Bij Monique: waar kinderen antwoorden vinden In april werd ik gebeld door de moeder van Tom. Tom is intelligent. Op school kan hij goed meekomen, hij heeft een brede interesse, ziet alles om zich heen en kan dat onthouden. Bij Tom gaat bijna altijd alles goed. Maar als er dan iets anders gaat dan hij […] Lees verder »

Jaaaaa, ik heb ook een passie!

Daar zit ik dan, december 2019, aan mijn bureautje op mijn tijdelijke werkplek. Ruim twee jaar geleden nam ik een drastisch besluit. Ik besloot te stoppen met het werken bij mijn werkgever waar ik meer dan tien jaar in dienst was. De uitdaging was weg en daardoor mijn motivatie ver te zoeken. Ik ging op […] Lees verder »

© 2024 Bij Monique | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp Thumbs Up | Website ontwikkeld door Sieronline
Imker