Op zoek naar jouw kracht!

Terugblik en vooruitblik 2020/2021

En dan is het 2021!

 

Niet ineens. Zeker niet. Weken hoor ik al veel mensen zeggen ‘op naar een beter 2021’ of ‘2020, een jaar om snel te vergeten’.

 

Zo slecht was 2020 toch ook niet? Er waren toch ook momenten dat het wel goed ging, dat we wel lol hadden en leuke ervaringen opdeden? Anders, dat was het wel.

 

Voor mij was 2020 een geweldig jaar. Ik begon officieel met mijn praktijk. De praktijkruimte werd afgemaakt en ik kon starten met mijn eerste echte cliënten. En die kwamen! Maar niet vanzelf.

 

Ik schreef artikelen, plaatste advertenties, zette een voor mijn gevoel enorm reclamebord aan de weg en liet zelfs mijn auto bestickeren. En het werkt! Mijn praktijk groeide! En groeit nog steeds.

 

Ik startte bij een businesscoach om mij de kneepjes van het ondernemersvak te leren. Want naast coach was ik ook ineens ondernemer. Ik ging netwerken, zocht contacten en kreeg deze ook. Hieruit zijn mooie samenwerkingen ontstaan.

 

Maar het allermooiste wat ik dit jaar heb gekregen is de dankbaarheid van mijn cliënten en hun ouders. Lovende woorden, kinderen die met plezier op de afspraak komen en die groeien. Kindercoaching werkt!

 

Ook voor 2021 staan er weer mooie dingen op mijn planning.

 

Ik start met groepstrajecten voor basisschoolkinderen van groep 7 en 8 om ze wat handvatten mee te geven om straks de stap naar de grote middelbare school met meer zelfvertrouwen te kunnen maken.

 

Ik ga een opleiding volgen over hoogsensitiviteit bij kinderen. Ik zie het aantal hulpvragen waarin hoogsensitiviteit een rol speelt toenemen en ik wil kinderen en hun ouders hierin goed kunnen ondersteunen. Vanaf eind juni zal ik een gecertificeerde coach voor hooggevoelige kinderen zijn.

 

Ik vervolg het traject met mijn businesscoach om een nog betere ondernemer te worden.

 

Er komt een Open Huis om een kijkje in en om mijn praktijk te kunnen nemen. Het hele draaiboek ligt al klaar met als datum mei 2020. Hopelijk hoef ik alleen een cijfertje te veranderen op de uitnodigingen. Dus hou mijn social media in de gaten!

 

Daarnaast ga ik mijn tweede jaar als imker in. Ik heb geleerd van mijn fouten in het eerste jaar. Mijn bijen lijken de winter goed door te komen dus op naar een mooi bijenseizoen, met veel dracht, gezonde bijen en een mooie honingopbrengst.

 

Kortom, genoeg te leren en te doen.  Ik heb er zin in!

 

Ik wens jullie een mooi 2021!

 

Monique

Kindercoachpraktijk Bij Monique

Terwolde

 

 

 

 

© 2024 Bij Monique | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp Thumbs Up | Website ontwikkeld door Sieronline
Imker