Op zoek naar jouw kracht!

Jaaaaa, ik heb ook een passie!

Daar zit ik dan, december 2019, aan mijn bureautje op mijn tijdelijke werkplek. Ruim twee jaar geleden nam ik een drastisch besluit. Ik besloot te stoppen met het werken bij mijn werkgever waar ik meer dan tien jaar in dienst was. De uitdaging was weg en daardoor mijn motivatie ver te zoeken. Ik ging op zoek naar mijn passie. Ik had gehoord dat iedereen er wel een heeft, dus ik zou de mijne dan toch ook moeten kunnen vinden? Maar hoe moet dat dan? Het was even zoeken, maar met hulp en diep graven is het me gelukt.

Ik heb een zwak voor kinderen, altijd al gehad. Ik hou ervan om te achterhalen welke intentie er achter hun gedrag zit. Want ook negatief gedrag heeft een positieve intentie. Hoe interessant is dat! Ik wil kinderen enorm graag helpen om hun kwaliteiten te ontdekken, ze zeker te maken en om het mooiste uit hun leven te halen. Dat is mijn passie. Gevonden!

In oktober 2018 ben ik begonnen met de opleiding Kindercoach bij BGL & Partners. Ik ging met enorm veel plezier naar alle interessante lessen, deed oefentrajecten met kinderen, nam deel aan supervisies, intervisies en leertherapie. Er ging een wereld voor me open! Ik ervaarde ineens weer hoe het is om ergens energie van te krijgen. Wat heb ik dit gemist! Dit is precies wat ik iedereen gun. Gebruik je talenten en kwaliteiten, zet deze in en geniet!

Terwijl ik deze eerste blog schrijf zijn er veel ontwikkelingen gaande met betrekking tot mijn eigen praktijk. De naam is bekend, het is Bij Monique geworden. Omdat ik naast kindercoach ook imker ben was deze naam wel erg toepasselijk. Daarnaast is de website zo goed als klaar, de visitekaartjes zijn gedrukt en zijn al op verschillende plekken achtergelaten, de flyers worden ontworpen en de kozijnen zitten in de ruimte die mijn werkplek gaat worden. Terwijl er hard wordt geklust ben ik stiekem al aan het inrichten. Het gaat super gaaf worden. Een mooie, rustige en veilige plek voor kinderen, waar ze zichzelf kunnen zijn en waar ze met een beetje steun van mij zichzelf kunnen ontwikkelen en zich sterk gaan voelen om de wijde wereld weer alleen in te gaan.

 

Ik heb er zin in!

Monique

© 2024 Bij Monique | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp Thumbs Up | Website ontwikkeld door Sieronline
Imker